Tel INFO LINE   022 903 999
Coșul meu Înapoi
Total
0 Lei
Portofel electronic
0 Lei
Total spre achitare
Lei
Plasați comanda
Metode de plată
Mastercard Visa card-image-footer card-image-footer
Cabinet
14 Iunie 2022

Filială nouă în or. Sîngerei

Blog

Când vine vorba despre sănătate, timpul și detaliile contează.

De aceea Invitro Diagnostics se extinde, ca să aibă acces la investigații de laborator de calitate înaltă cât mai mulți locuitori ai țării noastre. Pacienții au dreptul la analize medicale rapide, precise și veridice, să le fie prelevate probele de către profesioniști, în cele mai bune condiții.

De astăzi, pe strada N.Testemițanu, 5 din orașul Sângerei, va activa un nou centru de recoltare a analizelor, după deja obișnuitele standarde înalte ale Invitro Diagnostics. Calitatea serviciilor laboratorului sunt recunoscute și în afara țării, fiind monitorizată de una dintre cele mai bune companii internaționale de control extern al activității de laborator.

În urma deschiderii acestui centru, Invitro Diagnostics numără 17 filiale în orașele Chișinău, Hâncești, Bălți, Soroca, Edineț și Sângerei. În fiecare din ele se efectuează peste 1000 de tipuri de teste, din domeniile: biochimie, hematologie, imunologie, endocrinologie, microbiologie, biologie moleculară și genetică umană.

Investigațiile se efectuează cu echipamente de ultimă generație, puse la dispoziție de producători de top, în permanență înnoite, ca să corespundă performanțelor medicale la nivel mondial. Iar acest lucru garantează acuratețea, exactitatea și rapiditatea testării. În plus, rapoartele de analize prezintă mai mulți parametri, deci mai multe răspunsuri despre starea de sănătate, decât o fișă eliberată de un laborator medical public.

Clientul își primește rezultatul numai după ce acesta este verificat și aprobat la câteva nivele. Mai întâi este validat din punct de vedere tehnic, de un soft. În al doilea rând – de către specialistul sau medicul de laborator. Într-un final, șeful de laborator validează rezultatele și permite transmiterea lor pacientului. Acesta poate alege să le primească pe hârtie, dar în mod obligatoriu le recepționează în poșta electronică. Informațiile despre investigații se păstrează și pe site-ul www.invitro.md, în cabinetul clientului, datele cu caracter personal fiind securizate prin servere de ultimă generație.

Program:

Luni - vineri: 7:30-14:00

Sâmbătă: 8:00-12:00.

În perioada 24.12.2020 - 04.01.2021, clienții Invitro Diagnostics din Sîngerei beneficiază de 50 % reduceri la analize de laborator.

Cu Invitro Diagnostics e mai ușor să fii sănătos!

Contacte: 078903999, 022903999.

Regulament promoţie

În perioada 24.12.2020 - 04.01.2021, urmează a fi organizată o promoție, ce presupune oferirea unei reduceri de 50% la analizele de laborator, tuturor clienților din filiala din or. Sîngerei.

Beneficiul conform Promoției are efect doar asupra serviciilor medicale de diagnostic de laborator oferite în filiala din or. Sîngerei. Reducerile nu se aplică asupra:

  • pachetelor de analize medicale;
  • testelor de determinarea a virusului Sars-Cov-2 și a anticorpilor către virusul Sars-Cov-2;
  • testelor de bioprognosticare;
  • diagnosticului prenatal;
  • testelor genetice;
  • serviciilor achitate în credit;
  • serviciilor prestate în baza asigurărilor medicale facultative.
Abonează-te la newsletter
Urmărește-ne pe
Ultimele știri

Alte articole