Tel INFO LINE   022 903 999
Coșul meu Înapoi
Total
0 Lei
Portofel electronic
0 Lei
Total spre achitare
Lei
Plasați comanda
Metode de plată
Mastercard Visa card-image-footer card-image-footer
Cabinet
22 Martie 2022

Ultrasonografie de performanţă exclusivă 4D la Invitro Diagnostics

Blog

Centrul medical  Invitro Diagnostics de pe str. Testimițanu 37 din or. Chișinău  deține  unul din cele mai performante ecografe care există astăzi la nivel mondial – VOLUSON E10, produs de excelență a companiei americane General Electric. Astfel, VOLUSON E10 este unicul ecograf clasa Premium din Republica Moldova care oferă examinare de performanță exclusivă 4D.

Ecograful VOLUSON E10 poate efectua o gamă largă de examinări avansate:

  • Obstetrică
  • Ginecologie
  • Sistemul urinar
  • Abdomen
  • Sistemul vascular și musculoscheletal
  • Glanda tiroidă
  • Glanda mamară
  • Prostată

Este desigur important, că asemenea echipament să fie dirijat de medici-imagiști înalt calificați în domeniu, care ar asigura explorarea la maxim a performanțelor tehnice exclusive ale acestui aparat. Laboratorul Medical Invitro Diagnostic are în echipa sa medicală  cei mai notorii medici-imagiști din țară: Vitalie Cotorcea, Tamara Gorea și Natalia  Cenușă. 

Pe lângă dimensiunea de diagnostic diferențiat în cazul patologiilor, această tehnologie, în cazul femeilor gravide, oferă cel mai desăvârșit diagnostic al fătului. Opțional, VOLUSON E10 poate imprima imaginea în volum a fătului, oferind sentimentul emoțional și palpitant de ”dragoste și atingere înainte de naștere”.

Ecografia 4D de morfologie fetală este una dintre cele mai importante analize prenatale, care îi furnizează medicului informații esențiale despre anatomia fătului, iar părinților le oferă ocazia de a vedea, ”în direct”, spre exemplu și primul zâmbet al copilului lor. Cu ajutorul ecografului, atât medicii, cât şi viitoarele mame pot observa imagini extrem de realiste ale bebelușului, surprinse în timp real, dar și ușurează vizualizarea unei anumite regiuni de interes, putându-se observa modificările feței bebelușului sau mișcările trunchiului și ale membrelor.

Servicii disponibile la filiala de  pe strada Testimițanu 37, or. Chișinău.

 

Abonează-te la newsletter
Urmărește-ne pe
Ultimele știri