Tel INFO LINE   022 903 999
Coșul meu Înapoi
Total
0 Lei
Portofel electronic
0 Lei
Total spre achitare
Lei
Plasați comanda
Metode de plată
Mastercard Visa card-image-footer card-image-footer
Cabinet

Iată de ce pacienții aleg Invitro Diagnostics:

Advantages
Aproape de casă
Pentru că rețeaua de sănătate se extinde activ în toată republica, locuitorii raioanelor pot opta pentru serviciile de laborator Invitro Diagnostics fără a se mai deplasa la Chișinău. Cea mai apropiată filială o găsiți aici.
Advantages
Rezultate exacte
Veridicitatea rezultatelor constituie 99,9% grație echipamentului automatizat din laborator și clinică: Abbott, Alinity, Siemens, Euroimmun, Life Technologies, Thermofisher, Carl Zeiss, General electric, Pentax, Neuron spectrum.
Advantages
Peste 1000 de investigații
Echipamentul de ultimă oră în laboratoare și clinică permite pacienților să efectueze atât examenele de rutină, cât și investigații sau tratamente specifice: de la analize de laborator până la tomografie computerizată și staționar de zi.
Advantages
Rapiditate
Rezultatele la peste 90% din analizele efectuate se oferă în aceeași zi în cazul prelevării probelor până la ora 11:00. Rezultatele examenelor clinice pacientul primește cel târziu a doua zi după investigația efectuată în clinică.
Advantages
Echipament medical performant
Echipamentul de ultimă generație verificat în baza criteriilor riguroase reprezintă parametrul decisiv în medicină, pentru că ajută medicilor să ofere servicii de diagnostic radioimagistic, funcțional și de laborator la nivel european și în condiții confortabile.
Advantages
Factorul uman redus
Odată cu extinderea rețelei, crește și numărul echipamentului inteligent. Toate testele se efectuează cu ajutorul echipamentului automatizat. Deci, erorile produse din cauza factorului uman sunt excluse la maxim, iar veridicitatea rezultatelor este de 99,9%.
Advantages
Inovativ și comod
Deservirea online reprezintă una din inovațiile implementate în domeniul serviciilor medicale. Am dezvoltat cabinetul online al pacientului pentru a oferi acces nelimitat nu doar la rezultatele examenelor medicale și păstrararea acestora, dar și pentru a face o programare la medic și a achita serviciile.
Advantages
Prelevare la domiciliu
Invitro Diagnostics oferă serviciul de prelevarea a analizelor chiar la domiciliul sau oficiu. Acest serviciu este potrivit pentru persoanele care au un grad de mobilitate scăzut. Serviciul de prelevarea a analizelor la domiciliu este gratuit pentru persoanele cu dizabilități, la prezentarea certificatului de invaliditate.

Invitro Diagnostics - de la laborator medical la rețea de sănătate

Play

Controlul calității

Quality
Sistemul de management conform standardelor internaționale
Competența și încrederea rețelei de sănătate INVITRO DIAGNOSTCS este demonstrată prin certificatul de acreditare nr. LM-003, privind satifacerea cerințelor standardului SM EN ISO 15189, eliberat de Organismul național de acreditare MOLDAC, recunoscut la nivel internațional.
Quality
Acreditarea la nivel național
Laboratorul Invitro Diagnostics este acreditat la nivel național de Centrul Republican de Control Extern al Calității Cercetărilor de Laborator (programe de biochimie, de serologie, de hematologie), și deține Certificatul de Acreditare Nr.0736 din 26 iunie 2020 oferit de Consiliul Național de Evaluare și Acreditare în Sănătate a Ministerului Sănătății.
Quality
Controlul extern de calitate RIQAS
O realizare remarcabilă în domeniul confirmării calității reprezintă programul extern de evaluare RIQAS - Randox (Marea Britanie). Conform acestui program în cadrul Invitro Diagnostics a fost efectuat controlul de calitate RIQAS acoperind mai multe programe precum: imunologie, programul de chimie, hematologie, programul de coagulare.Controlul extern al calității RIQAS – Randox a efectuat evaluarea performanțelor laboratorului Invitro Diagnostics prin compararea acestora cu performanțele obținute în alte aproximativ 4000 de laboratoare din întreaga lume.Derularea controlul extern de calitate prin testarea oarbă materialelor de control s-a petrecut parcursul unui întreg an prin transmiterea rezultatelor la coordonatorul schemei de control companiei Randox - organizație independentă neimplicată în activitate de laborator. Parametrii de calitate înaltă înregistrați de Invitro Diagnostics au asigurat recepționarea de către laborator a certificatului de acreditare RIQAS - Radonx.

Certificate

Echipamente medicale

Equipment
Proteus XR/f - GE Healthcare

Sistemul de radiografie digitală Proteus XR/f ST promite o imagine de înaltă calitate cu o doză redusă de iradiere. Designul versatil și robust poate efectua o gamă largă de examene radiografice de orice complexitate, chiar și în cazul pacienților cu un grad de imobilitate redus. Radioimagistica eficientă necesită abilități de exploarare a sistemului Proteus XR/f ST GE Healthcare. Echipamentul radiologic GE Healthcare oferă o varietate de opțiuni pentru instruirea clinică și aplicată, atât la fața locului, cât și online. Instruirea derulează rapid și eficient grație noilor aplicații avansate.

USG Voluson E10 | GE Healthcare

Oferă detaliu excepțional al imaginii cu ajutorul sistemului Voluson Radiance System Architecture. Tehnologia de procesare originală de înaltă performanță oferă:*

  • Imagini 2D și 3D/4D
  • Creștere de 10 ori a ratei de biți pentru o rezoluție mai mare și rate de cadre foarte rapide
  • Performanță de 4 ori pentru aplicații avansate și eficiență a fluxului de lucru
Equipment
Equipment
Grad înalt de automatizare și securitate a proceselor

Toate procesele tehnologice sunt administrate cu ajutorul softurilor performante specializate de laborator, ceea ce permite o activitate precisă și rapidă, excluzând la maximum erorile factorului uman.

Fiecare probă este unic-identificată (barcodată), astfel monitorizând eficace trasabilitatea oricărui proces tehnologic.

Majoritatea echipamentelor sunt conectate la un soft unic de laborator (LIS), ceea ce permite automatizarea programării și transmiterii de date bidirecțional, fiind excluse la maximum erorile posibile.

Validare rezultatelor trece prin câteva nivele: primar de către softul LIS (validare tehnică), secundar de către specialistul sau medicul de laborator și terțiar de către șeful de laborator.

Doar rezultatele validate sunt eliberate clientului pe suport hârtie sau în format electronic la e-mail ori prin intermediul cabinetului personal disponibil pe site-ul www.invitro.md, informațiile fiind păstrate și transmise cu asigurarea unui grad înalt de securizare a datelor cu caracter personal prin intermediul serverelor specializate.

Mamografia digitală 3D cu tomosinteză

Mamograful de ultimă generație Planmed Clarity din Clinica Invitro Diagnostics permite efectuarea mamografiei cu tomosinteză – o metodă de scanare ”strat cu strat” a țesuturilor sânului, intervalul straturilor scanate constituind 1 mm. Sistemul Planmed Clarity 3D cu software-ul Planmed Clarity Manager și opțiunea de tomosinteză oferă imagini 3D.

Equipment
Equipment
CT GE Healthcare Revolution Evo

Cel mai recent CT model din familia Revolution, conceput pentru o gamă largă de investigații clinice: de la diagnosticarea de rutină cu raze X până la studiul leziunilor complicate și bolilor cardiace. CT-ul Revolution Evo combină tehnologiile inovaționale și punctele forte ale CT-ului de generațiile anterioare, inclusiv algoritmul inteligent de corecție a mișcării arterei coronare.

Beneficii:

  1. Cu toate că doza de iradiere este redusă, imaginea își păstrează calitatea înaltă. Panoul de tehnologie inteligentă permite medicului să monitorizeze și să gestioneze doza de iradiere, alegând modul optim pentru fiecare pacient individual. Acest regim este important în cazul examenelor pacienților cu maladii oncologice, copii și pentru monitorizarea sistematică ale bolilor cronice.
  2. Comparativ cu generațiile anterioare de CT, pentru modelul Revolution Evo producătorul a redus doza de radiație cu 40%. Acest factor permite pacienților să repete procedura la intervale scurte de timp.
  3. Pe lângă procedura obișnuită, cu ajutorul CT-ului GE Healthcare Revolution Evo se pot efectua următoarele examene: CT cu substanță de contrast, colonoscopie virtuală, bronhoscopie virtuală, coronarografie, angiografia arterelor.
  4. Imaginea calitativă ajută medicul să depisteze neoplasmele de 1 mm.

Servicii medicale pe care le găsești la Invitro Diagnostics

Laboratories
Servicii medicale
Pentru a economisi timpul pacienților și a spori productivitatea investigațiilor în stabilirea diagnosticului, noi am decis să transformăm laboratorul medical în rețea de sănătate, astfel lansând o clinică cu metode de diagnostic inteligente și inovaționale. În rețeaua de sănătate găsești peste 1000 de investigații de laborator și clinic: tomografie computerizată, radiografie digital, mamografie, USG 3D/4D, endoscopie, electroencefalogramă, intervenții de mica chirurgie, staționar de zi.
Laboratories
Analize medicale
Peste 1000 de tipuri de teste de laborator sunt disponibile grație dotărilor tehnice de ultimă oră și specialiștilor de înaltă calificare. Aici găsești atât analize de rutină (generală a sângelui, urinei, biochimia), cât și cele specifice (alergeni, femoflor, andoflor, hormoni, marker infecțioși, microbiologie, teste genetice). Echipamentul automatizat permite prelucrarea unui eșantion mare de probe ce oferă rezultate veridice cu o exactitate de 99,9%. Materialul biologic pentru analize poate fi prelevat la orice filială din republică.
Laboratories
Diagnostic radioimagistic
Echipamentul radioimagistic de ultimă oră din clinica Invitro Diagnostics garantează pacienților un examen confortabil și sigur. Aici pacienții pot beneficia de examene CT (tomografie computerizată), radiografie și mamografie digitală. Pe lângă radiografia obișnuită, echipamentul permite medicilor să efectueze examene cu substanță de contrast, iar CT-ul GE Healthcare Revolution Evo oferă și oportunitatea de a face investigații de angio-CT (examenul arterelor și vaselor sangvine). Echipamentul pentru mamografie Planmed Clarity 3D ajută specialiștii să depisteze neoplasmele în stadiul incipient, chiar dacă acestea nu depășesc dimensiunea de 1 mm. Producătorii acestor aparate s-au concentrat asupra minimizării dozei de radiație fără a pierde din calitatea imaginii.
Laboratories
Staționar de zi
Este o alternativă perfectă pentru pacienți care evită internarea continuă în staționar obișnuit. De regulă, acest serviciu se include în set cu anumite proceduri: îngrijiri speciale în cazul bolilor cronice (perfuzie prin sistem), monitorizarea sau controlul după intervenții chirurgicale (ginecologice, cosmetologice, endoscopice). Servicii ce prevăd internarea în staționarul de zi: administrarea de preparate medicamentoase intramuscular, intravenos și subcutanat, perfuzii intravenos, intervenții de mică chirurgie (ginecologie, cosmetologie, endoscopie). De regulă medicul informează când pacientul are nevoie de îngrijiri în staționarul de zi.
Laboratories
Diagnostic funcțional
Metodele de diagnostic funcțional sunt considerate cele mai informative în cazul monitorizării anumitor stări ale organelor sau sistemelor de organe. În clinica «Invitro Diagnostics» specialiștii au selectat scrupulos echipamentul pentru: endoscopie (gastroscopie, colonoscopie), electroencefalogramă (EEG), electrocardiogramă (ECG), holter. Aparatajul pentru diagnostic funcțional a fost ales după cele mai riguroase criterii pentru a oferi pacienților condiții confortabile în timpul examenelor și rezultate sigure. Echipamentul de endoscopie permite prelevarea probelor pentru investigații histologice.
Laboratories
Masaj și kinetoterapie
Cabinetul de masaj și kinetoterapie este amenajat atât pentru pacienții ce au nevoie de proceduri profilactice, cât și pentru cei după AVC sau cu alte diagnoze specifice (paralizie cerebrală, picior valgus la copii). Pe lângă echipamentele clasice, cabinetul de masaj este echipat cu pat de tracțiune automatizat, ce ajută în lupta durerilor cronice de spate. Sistemul de elongație completează terapia masajului clasic.
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, Clinica, str. Albișoara, 64/2
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. Testemițanu, 19/1
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. B. Voievod, 7
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, bd. Dacia, 47/2
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. Alba-Iulia, 202
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, bd. Moscovei, 15/4
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. N.Testemiţanu, 37
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. I. Creangă, 5/2
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str.31 August 1989, 59
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn, 34/6
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. Melestiu, 20
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, str. M. Eminescu, 63
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Hînceşti
Hîncești, str. M. Hîncu, 149
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Bălți
Bălți, str. Decebal, 126
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Soroca
Soroca, str. M. Kogălniceanu, 15
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Soroca
Soroca, Testemiţanu
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Edineţ
Edineț, str. Independenţei, 81/1
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Mărineşti
Sîngerei, str. N. Testemiţanu, 5
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Floreşti
Florești, str. Ştefan cel Mare, 30
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Fălești
Fălești, str. Ștefan cel Mare, 61
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Briceni
Briceni, str. M. Eminescu, 48 Z
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Râşcani
Rîșcani, str. 31 august, 1989, 7
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Drochia
Drochia, str. Independenței, 16, nr. 1
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Chișinău
Chișinău, Aeroport
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Cahul
Cahul, str. Ștefan cel Mare 34, nr. 30
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Călăraşi
Călărași, str. M. Eminescu, 41
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Căușeni
Căușeni, str. Ana și Alexandru, 2A
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Ceadîr-Lunga, str. Miciurin, 1/1
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Cimișlia
Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare, 144 V
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Comrat
Comrat, str. Lenina, 159
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Ialoveni
Ialoveni, str. Alexandru cel Bun, 5/3
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Orhei
Orhei, str. V. Lupu, 138
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Străşeni
Strășeni, str. M. Eminescu, 33
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Trușeni
Ungheni, str. V. Alecsandri, 23
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Locații
Denumirea orașului
Varniţa
Varnița, str. 27 aprilie, 88
Detalii și programări: 078 903 999
Comandă apel gratuit
Toate categoriile
Sfaturile medicului
Parteneriat
Promoții
Noutăți
Diagnostic clinic
Analize de laborator
Interviuri